bitiFIT

Novice

...

Vadba na prostem osvaja

Športni parki postajajo vedno bolj zaželeni. Koncept vadbe na prostem je v svetu že zelo dobro sprejet in postaja vse bolj popularna. Ljudje se v športnih parkih dobro počutijo, tu je vzdušje precej bolj sproščeno kot v fitnes centrih.


...

Športni park – investicija za zdravje

Javni športni parki so dobra investicija za zdravje. So vse bolj priljubljeno središče za druženje. Ljudje tukaj združuje prijetno s koristnim, kjer se ne izoblikujejo le telesa, pač pa tudi prijateljstva.


...

Rekreakcijski parki so pokazatelj razvoja

Razvite države v naši soseščini, npr. Avstrija, namenjajo veliko pozornosti razvoju različnih vrst rekreacijskih parkov. Izkušnje kažejo, da rekreacijski parki ustvarjajo pozitivno vzdušje v okolicah v katerih stojijo. 


...

Nova pridobitev športno igralnih površin v Račah

Občina Rače-Fram je z leta 2007 zgrajeno športno dvorano pri OŠ Rače zaokrožila bogato ponudbo športno rekreativnih možnosti. Športna dvorana je namenjena vsem generacijam in organizaciji različnih športnih dogodkov - bodisi rekreativnega ali trenažnega značaja. 


...

Svet je lahko vaše igrišče

Poletje se bliža koncu in temperature postajajo vse nižje. To pomeni le eno stvar. Spet se lahko začnemo športati. Izgovorov, da je za rekreacijoprevroče je konec. Ni vam potrebno plačati veliko denarja za vadbo in ni potrebe, da se včlanite v fitnes ali h kakšni skupini oziroma skupinski vadbi.


...

Dravograd

Fitnesi na prostem se resnično nahajajo po vseh regijah. Ali je kraj majhen ali velik, ni več važno. Za nas, ki se radi športamo je bolj pomembno to, da se v tistem kraju nahaja fitnes na prostem. A ni čudovito, da lahko obiščemo fitnes brezplačno in se nam ni treba pogajati na recepciji fitnesa, da smo samo enkrat prišli.  


...

Fram

Fram stoji nedaleč iz Maribora. Prejšnji teden me je pot zanesla prav tja. Sploh nisem vedel, da se v Framu nahaja fitnes na prostem. Tja sem se odpravil, ker sem imel razgovor, vendar si nisem mogel pomagati, da ne bi opazila kako sončen in urejen kraj je to.


...

Hoče/Slivnica

Fitnes na prostem ali vadba na prostem postaja vse bolj popularna. Če se boste danes odpravili v enega izmed fitnesov na prostem, ne boste deležni čudnih pogledov od nikogar. Upam, da vas to ni skrbelo. Slovenci smo navdušeni nad ulično vadbo.


...

Mirna Peč

Septembra smo vsi jamrali, saj je bilo zelo grdo vreme. Vedela sem, da ni potrebno obupati, saj sem vedela, da hladnemu septembru sledi topla jesen. In res je tako. Poglejte smo oktobra in vreme je junijsko. Mislim, da je to pravi čas, da ga preživimo v naravi.


...

Muta

Spoznali smo kako koristna in efektivna je lahko vadba na prostem. Fitnesi na prostem se nahajajo v večih slovenskih krajev in definitivno so vredni obiska. Ljudje se sploh ne zavedamo, koliko nam pomaga vadba pri našem zdravju.


...

Park Ormož

Ste se kdaj vprašali zakaj izbrati fitnes na prostem in se lotiti vadbe na prostem? Zmeraj sem se spraševal, ali bi me ljudje začudeno opazovali, če bi se začel rekreirati v fitnesu na prostem. Vedno sem imel predsodke, da me bodo ljudje čudno gledali, če se bom rekreiral na prostem.


...

Park Rače

Poletja je konec in nastopile so hladnejše temperature. Naj vas to ne odvrne od rekreacije, še manj pa od rekreacije na prostem. Malo nižje temperature vas bodo osvežile in pognale kri po žilah. Saj sami veste, da se je nemogoče rekreirati na tridesetih stopinjah.  


...

Podvelka

Jesen je tukaj. Vsekakor pa to ni razlog, da bi se prenehali ukvarjati s športom in rekreacijo. Potrebujete le toplejšo športno opremo, za ostalo pa bo poskrbela narava. Verjetno se sprašujete, kaj ima narava s tem. Naj vam razjasnim. Ni vam več potrebno plačevati gromozanske vezave. 


...

Polzela

Jesen je tukaj in čas je za spremembe. Zakaj bi sklepali kompromise in se začeli izboljševati zgolj ob prehodu na novo leto. Mislim, da je jesensko sonce dobra vzpodbuda, da se lotimo sprememb. Vedno obstaja neko prepričanje, da pa zato ker je jesen.


...

Prebold

Na otroškem igrišču v Preboldu položili gumo 30mm zelene barve in tako je postalo igrišče bolj varno. Prebold je slovenski kraj, ki je znan po čebelarstvu.


...

Ruše

Včeraj sem se po izjemno napornem in slabem dnevu, ko mi je šlo vse narobe odločil, da mi bo morda rekreacija pomagala prebroditi to krizo. Tako sem se usedel v avto in se odločil, da se odpeljem nekam.


...

Starše

Ali vas majhni telovadni prostori dušijo. Se ne želite več tiščati v natrpanih garderobah in čakati, da boste prišli do svojih stvari? Potemtakem imam rešitev za vas. Če se želite gibati na svežem zraku.


...

Brunšvik

Le nekaj kilometrov iz Maribora ob vznožju goric leži majhno naselje Brunšvik v občini Starše. Dejstvo, da v njem stoji fitnes na prostem ni presenetljivo, saj je to naselje od nekdaj športno obarvano.


...

Črna na koroškem

Fitnes na prostem se v Črni na Koroškem nahaja na treh lokacijah Žerjav, pri šoli in ŠP Črna.


...

Kungota

V Zgornji Kungoti so postavili fitnes na prostem, ki obsega kar 11 naprav za vadbo.


...

Mežica

Park v Mežici se nahaja pri Stadionu. Zajema šest naprav za vadbo na prostem.


...

Kotlje

V Ravnah na Koroškem smo postavili parke na devetih različnih lokacijah. Prvega v Kotljah.


...

Javornik

Park na Javorniku (Ravne) se nahaj pri šoli. Obsega kar šest različnih naprav.


...

Dobrije

Postavili smo tudi park na Dobrijah v Ravnah na Koroškem, z dvema napravama.


...

Čečovje

Fitnes na prostem na Čečovjah v občini Ravne na Koroškem se nahaja v sklopu športnega parka. 


...

Strojni

Občina Ravne na Koroškem je park postavila na Strojni. Zaenkrat zajema dve napravi.


...

Gramoznici

Na Ravnah so fitnes naprave postavljene tudi v Gramoznici. V park smo umestili pet naprav.


...

Dobja vas

Fitnes naprave se nahajajo tudi v Dobji Vasi - Spodnje naselje.


...

Cerkno

Cerkno ima svoj fitnes park za šolo, zraven igrišča. V parku se nahaja šest naprav.


...

Strojnska reka

V Ravnah na Koroškem smo postavili še en park, in sicer je bil postavljen v Strojnski reki.


...

Veržej

 V Veržeju v športnem parku smo postavili vadbene naprave iz inoxa. Gre za našo prvo tovrstno serijo (street work-out).


...

Prebold

V Preboldu smo postavili fitnes na prostem v ŠP Latkova vas, položili smo tudi gumo zelene barve 30mm debeline. Športni park Latkova vas zavzema osem naprav.


...

Pot Olimpijcev Črna na Koroškem

V Črni na Koroškem so letos postavili Pot Olimpijcev. Pot se razteza po celi Črni na Kroškem. Zavzema 7 naprav.


...

Podlehnik

V Podlehniku smo obstoječ športni park z naprvo za ulično vadbo obogatili z gumijasto podlago rdeče barve debeline 7cm. Tako park zadošča vsem varnostnim predpisom.


...

Slivnica

Občina Hoče Slivnica ima zraven športnega prka v Hočah opremljenega z fitnes napravami tudi park v Slivnici, ob Osnovni šoli. Tudi tukaj se pod napravami nahaja guma debeline 30mm.